Divina
Bažant 800-1000g/ks
Balenie: 1 ks
Kartón: 15 ks
Mäso je veľmi jemné a ľahké. Je nutrične vysoko hodnotné a bohaté na minerály a vitamíny.
Diviak stehno bez kosti
Balenie cca: 3 kg
Kartón cca: 18 kg
Mäso je tmavočervené, šťavnaté a aromatické, neporovnateľne kvalitnejšie a chutnejšie ako bravčovina, s vyšším podielom vitamínov a živín a s nižším obsahom tuku.
Jelení chrbát bez kosti
Balenie cca: 2.5 kg
Kartón cca: 15 kg
Jelenie mäso má tmavočervenú až červenohnedú farbu. Chuť mäsa je výrazná a je možné ju opísať ako mäso s príchuťou dreva a lesného ovocia, ktorá nemá obdobu a tým sa stáva vo svete chutí jedinečnou.
Jelení krk Rába-Vad
Balenie cca: 2 kg
Jelenia nožina Rába-Vad
Jelenia panenka
Balenie cca: 0.5 kg
Kartón cca: 10 kg
Sviečkovica z jeleňa je najkvalitnejšie mäso z ktorého sa pripravujú steaky a medailónky. Jelenie mäso má tmavočervenú až červenohnedú farbu.
Jelenie kocky na guláš
Balenie cca: 2 kg
Kartón cca: 20 kg
Zmes chudších a mastnejších častí tela jeleňa. Možnosť využiť na ragú, guláš.
Klokanie mäso na guláš
Králičí chrbátik
Balenie: 0.5 kg
Kartón: 10 kg
Králičie mäso sa vyznačuje mäkkou konzistenciou, sladkastou chuťou, je šťavnaté, dobre stráviteľné. Obsahom bielkovín sa vyrovná teľaciemu a hydinovému mäsu. Bez kosti.
Ovčie kocky bez kosti
Balenie cca: 1 kg
Kartón cca: 15 kg
Ovčie mäso je vykostené a nakrájané na kocky. Vhodné na prípravu gulášov.