Kuracie
Gyros hotové kúsky 2 kg
Balenie: 2 kg
Gyros-Kebab kuracie stehno bez kosti s kožou (7kg)
Balenie: 7 kg
Gyros-Kebab kuracie stehno bez kosti s kožou (10kg)
Balenie: 10 kg
Gyros-Kebab kuracie stehno bez kosti s kožou (20kg)
Balenie: 20 kg
Kuracia polievková zmes SK/CZ
Balenie cca: 1 kg
Kartón: 10 kg
Zloženie: kur. chrbty, krky, stehenné kosti s kožou
Kuracie beháky
Kartón cca: 12 kg
Kuracie beháky sú kosti obalené kožou a chrupavky. Majú minimálny podiel mäsa.
Kuracie chrbty
Balenie cca: 1 kg
Kartón: 9 kg
Je to kostnatý diel, ktorý má nízky podiel svaloviny a vysoký podiel kože. Jeho použitie sa zužuje na prípravu vývarov.
Kuracie krídla I.tr.
Balenie: 1 kg
Kartón: 10 kg
Kuracie krídlo je vlastne predná končatina kuraťa, zalomená do tvaru L, na jednom konci sa zužuje. Tvorí ho viacero kostí, dva chrupavkovité kĺbiky. Celé krídlo je potiahnuté kožou. Svalovina tvorí cca 30 % z hmotnosti krídla. Koža je bielej až smotanovobielej farby bez škvŕn a zostatkov peria.
Kuracie krky mrazené, tácka cca 500g, SK
Balenie cca: 0.5 kg
Kartón: 10 kg
Kuracie pečienky
Balenie: 1 kg
Kartón: 10 kg
Vnútorný orgán kuraťa s typickým lalokovitým tvarom hnedo-červenej farby, má čistý, lesklý povrch bez škvŕn.
Kuracie pečienky 0,5kg
Balenie: 0.5 kg
Kartón: 10 kg
Vnútorný orgán kuraťa s typickým lalokovitým tvarom hnedo-červenej farby, má čistý, lesklý povrch bez škvŕn.
Kuracie pečienky SK/CZ
Balenie: 0.5 kg
Kartón cca: 10 kg
Vnútorný orgán kuraťa s typickým lalokovitým tvarom hnedo-červenej farby, má čistý, lesklý povrch bez škvŕn.
Kuracie rezne EuPoultry 2,5kg
Balenie cca: 2.5 kg
Najpoužívanejšia a najcennejšia časť čistého kuracieho mäsa. V kuchyni sa využíva na dusenie, grilovanie, pečenie, opekanie, vyprážanie, prípravu soté, číny a pod.
Kuracie rezne EuPoultry 5kg
Balenie cca: 5 kg
Kartón cca: 10 kg
Najpoužívanejšia a najcennejšia časť čistého kuracieho mäsa. V kuchyni sa využíva na dusenie, grilovanie, pečenie, opekanie, vyprážanie, prípravu soté, číny a pod.
Kuracie rezne SK/CZ
Balenie cca: 1.5 kg
Kartón: 10 kg
Najpoužívanejšia a najcennejšia časť čistého kuracieho mäsa. V kuchyni sa využíva na dusenie, grilovanie, pečenie, opekanie, vyprážanie, prípravu soté, číny a pod.