Ryby
Aljašská treska filety 170-220g 10%
Balenie: 1 kg
Kartón: 10 kg
Buša steak (80-150g/ks), 600g
Balenie: 1 ks
Kartón: 15 ks
Podkovičky ( steaky ) z tolstolobika bieleho. Podobne ako kapor je táto ryba vhodná do polievky aj na pečenie či vyprážanie.
Chrumkavé mäsové guličky zo sumca 500g
Balenie: 1 ks
Kartón: 20 ks
Filé porcie 100g
Kartón: 6 kg
Porciované rybie filé bez kostí, vhodné na okamžitú prípravu.
Filé porcie 120g
Kartón: 6 kg
Porciované rybie filé bez kostí, vhodné na okamžitú prípravu.
Filé porcie 150g
Kartón: 6 kg
Porciované rybie filé bez kostí, vhodné na okamžitú prípravu.
Gyros zo sumca 2 kg
Balenie: 2 kg
Kartón: 10 kg
Hamburgerové mäso zo sumca 150g
Balenie: 1 ks
Kartón: 20 ks
Hekk (H+G) "X", 300-400 g/ks
Kartón cca: 20 kg
Hek trup čistený, s kožou bez hlavy,vhodné na grilovanie.
Hekk (H+G)"X", 300-400 g/ks 2,5kg
Balenie cca: 2.5 kg
Kartón cca: 10 kg
Hek trup čistený, s kožou bez hlavy,vhodné na grilovanie.
Hekk - filety bez kože, 60-180g, glaz.do 20%
Balenie: 1 kg
Kartón: 10 kg
Morská ryba. Po rozmrazení obalíme a v oleji pečieme. Konzumovateľné iba po tepelnej úprave.
Hekk ANTARTIC 4x3kg "0", 200-300g
Balenie cca: 3 kg
Kartón cca: 14 kg
Hek trup čistený, s kožou bez hlavy,vhodné na grilovanie.
Hoki filetované s kožou 1 kg
Balenie: 1 kg
Kartón: 10 kg
Mäso týchto rýb, žijúcich v slaných vodách je jemné, biele a veľmi kvalitné. Surové sa často používa na prípravu sushi. U nás sa predáva najčastejšie mrazené.
Hotový perkelt zo sumca 400g
Balenie: 1 ks
Kartón: 20 ks
Ručne vyrobený, rýchlo mrazený sumcový guláš
Zloženie: ryba (sumček africký) 50%, cibuľa, korenie, slanina, paradajka, paprika, čierne korenie, jedlá soľ.
Doporučený spôsob prípravy: po odstránení papierového obalu a viečka zohrejte do varu v mikrovlnnej rúre, alebo po odstránení obalu v hrnci na sporáku. Ak je to žiaduce, môžeme podávať s kyslou smotanou, cestovinami alebo chlebom.
Kalmáre obaľované, krúžky
Balenie: 1 kg
Kartón: 4 kg
Kalmáre sa používajú na vyprážanie.